You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Loading...

Nuntă

Nuntă

evenimente-nunti-vascarhd

Atmosferă romantică, reconfortantă, vinuri bune și preparate tradiționale românești sau din bucătăria internațională!

Petrecerea nunții este unul dintre cele mai importante evenimente din viața celor care pășesc pe drumul întemeierii unei familii.

Noi, la restaurantul Vascar, putem face ca acest moment să fie unul de care vă amintiți cu mare drag și bucurie!

În cei 7 ani de când activăm, am organizat sute de nunți reușite! Și când spunem reușite ne gândim la feedback-urile minunate pe care le primim, la faptul că suntem recomandați mai departe și mulți clienți care și-au organizat nunta la noi revin pentru botez!

Unul dintre cele mai valoroase atuuri este că ne putem ocupa de toată organizarea, astfel încât voi să vă relaxați și să vă simțiti răsfățați. De la concept, la stabilirea meniului, la muzică și set-up, puteți conta pe noi!

Săli indoor și terasă.

Suntem pregătiți să găzduim nunți intime în sala de evenimente de 186 de locuri, sau pe terasa restaurantului, cu o capacitate de 92 de locuri. Indiferent de sezon, terasa este disponibilă pentru închiriere, având în vedere că beneficiază de o soluție modernă de încălzire în pardoseală și acoperiș retractabil.

Meniu personalizat.

Știm să-i mulțumim chiar și pe cei mai pretențioși invitați! Puteți fi siguri că meniul vostru personalizat va fi la fel de special ca și momentul pe care îl sărbătoriți. Mâncărurile noastre, pregătite pentru ocazii deosebite, sunt de fiecare dată deliciul nuntașilor și al mirilor sărbătoriți.

Muzică.

Dacă nu ați stabilit deja cine vă asigură partea de entertainment, suntem bucuroși să ne sfătuim și să vă susținem în a concretiza acest demers.

Echipă.

Scopul nostru este ca totul să meargă perfect, de aceea o întreagă echipă de profesioniști sunt atenți la toate detaliile.

Vă așteptăm să sărbătorim cele mai fericite povești de viață!

Ne puteți contacta pe e-mail office@vascarhd.ro sau la telefon 0751.069.060.